vervangend vervoer

voor het autobedrijf

Vervangend vervoer is vaak een discussiepunt voor autobedrijven. Regelmatig krijgt onze backoffice hier vragen over, zeker als het gaat om (lease)onderhoudsplanningen. In samenwerking met PIM Lease hebben we een scherpe aanbieding voor onze partner-autobedrijven.

In onze gesprekken met het netwerk komen vaak dezelfde vragen naar voren: 

− We hebben geen mogelijkheid voor haal- en brengservice, mogen we wel vervangend vervoer aanbieden?

− Hoe gaan we om met de kosten? 

− Welke auto’s kunnen/mogen we inzetten? 

− Hoe registreren we uitgifte en inname? 

Op dit moment zijn een aantal modellen beschikbaar in verschillende kleuren; de Kia Picanto en Toyota Aygo. De levertijd varieert van november 2022 t/m januari 2023. De voertuigen zijn bij aflevering al voorzien van een geautomatiseerd KM-registratiesysteem. Door gebruik te maken van koppelingen tussen softwarepakketten (zoals Carsys, Driver of Autoflex), kunnen veel zaken eenvoudig geregistreerd worden. Ook kan het vervangend vervoer een ‘rijdende showroom’ zijn voor uw bedrijf!

Het overzicht van beschikbare modellen op dit moment:

Kia Picanto (5-d) 1.0dpi 49kW Dynamic-line

Met Apple Carplay & android auto, LM velgen, airco, cruise control en achteruitrijcamera. Verkrijgbaar in de kleuren Clear White en Aurora Black Pearl, leverbaar vanaf november 2022.

Toyota Aygo X (5-d) 1.0vvt play 53kW

Met Apple Carplay & android auto, airco, cruise control en achteruitrijcamera. Verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en zilver, leverbaar vanaf november 2022.

De leaseprijs is inclusief track & trace kastje, data abonnement en houderschapsbelasting. De auto wordt afgeleverd met een volle tank. 

Voor metalliclak-uitvoering geldt voor beide modellen een meerprijs

De leaseprijs is inclusief track & trace kastje, data abonnement en houderschapsbelasting. De auto wordt afgeleverd met een volle tank.

Niet alleen praktisch en voordelig, maar ook een mooie blikvanger!

Voorwaarden: 

Het leasetarief is op basis van operational lease inclusief rente, afschrijving, houderschapsbelasting en exclusief ROB en verzekering. Leasetarief is gebaseerd op een looptijd van 25 – 60 maanden en 15.000 km/jaar. Afwijkende looptijden en kilometrages zijn mogelijk. De meer/minder kilometers zijn 0 cent. Indien meer kilometers meer dan 10% afwijken en de auto wordt niet overgenomen, volgt er een hercalculatie. Aanbieding is onder voorbehoud van goedkeuring directie PIM Lease BV. 

Online marketing bureau Groningen telesignal

INFOrmatie aanvraagformulier

Met dit formulier kunt u uw wensen/vragen kenbaar maken. Na ontvangst nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.