Selecteer een pagina

marketing bureau Groningen

Bel: 088 818 28 00

marketing bureau Groningen?

Met marketing scoren? doen wij wel!

Een marketing bureau te Groningen waar enthousiaste online minded collega’s met veel ervaring en kennis werken. Wij zijn al meer dan 15 jaar actief en gebruiken deze kennis om de vooraf gestelde doelstelling voor jouw bedrijf te behalen. Wil jij met jouw bedrijf meer uit je online activiteiten halen? Dan begint dit met een goede marketing strategie.

Enthousiaste ervaren aanpakkers bij met maar één doel! Uw doelstelling, onze drive!

Onze kracht als marketing bureau?

Een werkende strategie

Wil je met jouw bedrijf meer uit je online activiteiten halen? Dan begint dit met een goede (en vooral werkende) marketing strategie. Dit is de basis in onze ogen. Schieten met hagel is niet zo moeilijk en je raakt altijd wel wat, maar een strategie gericht op jouw potentiële doelgroep gaat je klanten opleveren. En dus ook meer omzet! Likes zijn leuk, maar meer verkopen of afspraken binnen krijgen wordt men vrolijker van!

Website

Een nieuwe website  nodig? Wij ontwerpen en bouwen mooie en vooral effectieve websites die aanslaan bij uw doelgroep. Het lijkt en klinkt erg simpel maar tegenwoordig komen er meer belangrijke zaken bij kijken! Denk hierbij aan de opbouw van de structuur, hoe wordt en vooral blijft u vindbaar, de bezoekers ervaring, etc. Wij nemen dit allemaal mee in het ontwikkelen van uw nieuwe website!

 

Social media uitbesteden

Uw social media uitbesteden? Deze dienst wordt steeds vaker afgenomen. Vaak doordat bedrijven er geen tijd voor hebben of de kennis niet in huis hebben. Daarnaast is het ook een vrij grote investering om hiervoor iemand in dienst te nemen. Wij als marketing bureau hebben veel ervaring op dit gebied. Of het nu gaat om een campagne of een langdurige samenwerking, wij hebben kennis van de social media kanalen en weten uw doelgroep te bereiken en te behouden! 

U

Website vindbaar maken

Wilt u uw website beter vindbaar hebben? Krijgt u veel bezoekers op uw website die direct ook weer vertrekken zonder iets te kopen of aan afspraak te maken? Dit komen wij vaak tegen. Meestal in combinatie met een hoog bouncepercentage. Dit houdt in dat uw bezoekers direct uw website verlaten doordat ze iets anders verwacht hadden. Wij kunnen uw website analyseren en u adviseren hierover. Geheel vrijblijvend!

Online adverteren

Via Google Adwords of Facebook adverteren? Of het nu om een langdurige of een kort lopende campagne gaat, wij hebben de ervaring in huis om een goed lopende campagne voor u op te zetten, bij te houden en te sturen waar nodig is. Wij zijn voorstander van organische vindbaarheid maar deze tools zijn zeer goed in te zetten om je verkopen of het aanbieden van diensten een boost te geven!

Uw online marketing bureau in Groningen? Laten we kennismaken!

Online marketing bureau met succesvolle samenwerkingen

Online marketing bureau Groningen telesignal
Online marketing bureau Groningen UWV Groningen
Online marketing bureau Groningen Leaseprof
Online marketing bureau Groningen Doemaarduurzaam
Online marketing bureau Groningen Bandenprof
Online marketing bureau Groningen Oplaadkameraad
Online marketing bureau Groningen Publiek vervoer
Online marketing bureau Groningen Berendsbouw

Laten we een kop koffie drinken