Selecteer een pagina

communicatiebureau Groningen

Bel: 088 818 28 00


communicatiebureau
Groningen?

Ruim begrip, maar sterk in wat we doen!

 

Communicatieadvies, reclamebureau, backoffice, wij zijn niet even in een hokje plaatsbaar. En dat is DoenWijWel! Wij hebben jarenlange ervaring en meerdere disciplines in huis om uw vraagstuk om te zetten naar een duidelijke doelstelling en strategie. Een bureau voor communicatieadvies dat volledig ontzorgt en alles uit handen neemt. Samen met u!

Bij DoenWijWel connecten we instanties en bedrijven met het hier en nu en bereiden we hen voor op de toekomst. Om dat te doen in een wereld die zo volatiel is, is flexibiliteit en kennis benodigd. Complexe communicatievraagstukken benaderen wij met een drone-view, zodat we komen tot afgestemde en effectieve oplossingen die mensen, organisaties én omgeving verder (in de lift) brengen.

Onze kracht als communicatiebureau?

 

 

Communicatiebureau

Wilt u als bedrijf zichtbaar blijven en groeien? Dan is investeren in communicatie een must. Wij helpen u hierbij. Van adverteren tot het opzetten van uw strategie en van webdesign tot branding van uw dienst of product. Ons team heeft de kennis en ervaring in zowel offline als online communicatie! Wij zijn een communicatiebureau dat uw bedrijf volledig ontzorgt. Samen met u!

Leads genereren

Je wilt verder met je bedrijf, je wilt groei en naar een volgende level! Dus bij nieuwe (potentiële) klanten aan tafel zitten. Maar zelf niet de kennis of ervaring in huis om prospects te benaderen? Doen wij wel! Wij hebben een ervaren call center team afdeling met jarenlange ervaring om u bij nieuwe klanten aan tafel te krijgen.

Backoffice

Laat geen telefonische oproep nog onbeantwoord. U wilt toch altijd bereikbaar zijn voor uw relaties? Geen tijd om zelf de telefoon aan te nemen? Een te grote investering om personeel hiervoor aan te nemen? Of heeft u een tijdelijk project waarbij de telefoon rood gloeiend zal staan? Doen wij wel heeft een backoffice team met jarenlange ervaring.  Laat voortaan iedere oproep beantwoord worden!

Hét communicatieplatform Groningen

 

DoenWijWel

– Altijd in oplossingen en altijd opzoek naar de nieuwste realiteit.
– Enthousiaste ervaren aanpakkers met maar één doel! Uw doelstelling, onze drive!

Uw bedrijf meer zichtbaarheid geven? Laat uw bedrijf groeien en meer omzet genereren!

Communicatie bureau met succesvolle samenwerkingen

Laten we een kop koffie drinken